Over mij - Gert-Jan Sluijer fotografie

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Welkom op mijn website.

Als amateur natuurfotograaf richt ik mij voornamelijk op landschaps- en wildlifefotografie. Met deze website wil ik een presentatie geven van deze en nog een aantal andere zaken.

Landschappen blijven boeien mede dank zij de wisselende seizoenen en verschillende lichtomstandigheden. Tijdens reizen zijn alle omgevingen nieuw en verrassend, thuis op de Veluwe is het de kunst alvast een compositie uit te denken die bij een bepaalde omstandigheid past.

Oog in oog staan met (roof)dieren blijft een indrukwekkende ervaring. Zo heb ik al diverse dieren in hun leefomgeving vanachter mijn camera geobserveerd. Het onvoorspelbare gedrag van deze dieren zorgt er voor dat je nooit weet wat deze sessies op gaat leveren. Dit onvoorspelbare gedrag kan tot mooie resultaten leiden.

Muzikale helden vastleggen in een volle zaal vormt een hele andere uitdaging, het bezoeken van concerten krijgt zo nog net iets extra's. Daarnaast kom ik wel eens momenten tegen op reis die ik de moeite waard vind om te fotograferen. Deze vindt je terug onder 'vrij werk'.

Op al mijn foto’s zit copyright. Voor het gebruik van foto's op deze website dient toestemming te worden gevraagd. Deze toestemming wordt per aanvraag bekeken.

Voor vragen en opmerkingen kun je contact met me opnemen via het contactformulier. Ik wens je veel plezier op mijn site.

Gert-Jan Sluijer

 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu