Over mij

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Welkom op mijn website.

Als hobbyfotograaf richt ik mij voornamelijk op landschaps- en wildlifefotografie. Met deze website wil ik een presentatie geven van deze en andere foto's, zoals concertfotografie.

Landschappen blijven boeiend dankzij de wisselende seizoenen en lichtomstandigheden, zo levert het fotograferen 's nachts vaak ook mooie resultaten. Tijdens reizen zijn alle omgevingen nieuw en verrassend, thuis op de Veluwe is het de kunst alvast een compositie uit te denken die bij een moment past.

Oog in oog staan met wild blijft een indrukwekkende ervaring. Zo heb ik al diverse dieren in hun leefomgeving vanachter mijn camera gevolgd. Het vaak lastig te voorspellen gedrag zorgt ervoor dat je nooit weet wat het op gaat leveren. Vaak leidt het tot mooie resultaten.

Een apart hoofdstuk is weggelegd voor concerten. Muzikale helden vastleggen in een volle zaal vormt een hele andere uitdaging, het bezoeken van concerten krijgt zo nog net iets extra's.

Op al mijn foto’s zit copyright. Voor het gebruik van foto's op deze website dient toestemming te worden gevraagd. Deze toestemming wordt per aanvraag bekeken.

Voor vragen en opmerkingen kun je contact met me opnemen via het contact formulier. Ik wens je veel plezier op mijn site.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu